DONATORI

1004 decja ruka

Hvala vam sto želite da budete donator na ovom sajtu i tako pomognete razvoj društveno odgovornih projekata koji menjaju Srbiju i čine je boljim mestom za život svih nas.

Na ovom sajtu doniranje se vrši korišćenjem globalno najrasprostranjenijih bankovnih kartica – Visa, Maestro i MasterCard, u skladu sa tehničkim mogućnostima sistema za online plaćanje Bance Intese koji koristimo. Ovaj sistem poseduje referentni nivo zaštite korisnika kartica u skladu sa najvišim međunarodnim standardima vezanim za online plaćanje. Vaša privatnost je u potpunosti zaštićena.

Da bi donirali, potrebno je da imate važecu karticu Visa, Maestro ili Mastercard i da se prethodno registrujete. Registracija je moguća preko Facebook naloga ako ga posedujete ili direktno na ovom sajtu izborom korisničkog imena i lozinke.

Možete donirati anonimno ili pod imenom pod kojim ste registrovani na sajtu. Ne postoji nikakva razlika izmedju ova dva izbora sem sto će u drugom slučaju vaše ime biti na listi donatora izabranog projekta, sto je preporučena opcija jer time ohrabrujete i druge građana na javno dobročinstvo.

Kao registrovani korisnik sajta, imate mogucnost da u svom korisničkom profilu pratite odabrane projekte, razvoj i napredak njihovih kampanja prikupljanja novca i da na taj način praktično personalizujete svoja interesovanja vezana za sajt Donacije.

Ostale vazne informacije potražite na drugim stranama kao sto su FAQ ili Uslovi korišćenja za donatore.

Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije, sugestije ili primedbe putem Kontakt stranice.